Omstrukturering

Etter at nettsiden nå har vært aktiv i en periode har det kommet noen innspill på hva som har fungert, og hva som burde kanskje gjøres annerledes. Noe har da selvfølgelig kommet fra medlemmene selv, andre ting har jeg under oppdateringsfrekvenser oppdaget selv. Dette har jeg nå gjort noen grep for å gjøre siden mer oversiktlig. Alle “unødvendige” nyheter er fjernet fra nyhetsstrømmen på forsiden. Der vil du nå bare finne viktige nyheter som konsertoppslag, avlysninger og lignende. Dagens tekst vil fremdeles skrives på siden, men den vil da bare være tilgjengelig ved at du enten trykker på kategorien “Dagens tekst” i menylinjen ovenfor, eller du kan se i “siste” bolken til høyre hvor alle publikasjoner ender opp.

Videre så er aktivitetslisten utvidet slik at denne nå vises som en kalender på aktivitetssiden. Denne kalenderen kan man da bla i frem og tilbake mellom måneder for å få oversikt. Du fører musepekeren over datoene for å se mer informasjon. Samtidig så vises også de neste hendelsene under kalenderen i liste form. Neste aktivitet som skjer vises alltid på forsiden ute på høyresiden som vist nedenfor.

Ute på høyresiden så finner du også flere elementer som lenker til lokale korps, du ser hvilke artikler som er mest aktive og ikke minst, så ser du korpsrelaterte nyheter fra RSS listen til NMF. Kommentar systemet er byttet ut til samme system som blant annet benyttes på VG.no. Disqus gjør at du enkelt kan kommentere artikler her, på VG.no og andre nettsteder som benytter seg av samme system uten at du trenger å ha konto på mer enn ett sted.

Jeg håper at disse endringene faller i smak, og som alltid – gi meg gjerne tilbakemelding om det er noe du savner eller som ikke fungerer tilfredstillende.